Jydepejsen

Jydepejsen Senza houtkachel
Jydepejsen Senza

Jydepeysen is in 1979 opgericht in Denemarken door de familie Nielsen. Ondertussen staat de volgende generatie aan het roer maar focust dit familiebedrijf zich nog steeds op het maken van kachels van de hoogste kwaliteit. Deze kachels zijn eenvoudig te bedienen en worden vervaardigd uit een mix van staal en gietijzer. Per onderdeel wordt bekeken welk materiaal het meest geschikt is. Door de mix van staal en gietijzer zijn de kachels van Jydepejsen aanzienlijk zwaarder dan de gemiddelde kachels van andere merken.

De ontwikkeling van nieuwe producten is bij Jydepejsen een continu proces waarbij het design en de verbrandingstechnologie worden geoptimaliseerd. elke kachel van Jydepejsen is voorzien van de DuplicAir toepassing. Dit is een speciaal controlesysteem waarmee u eenvoudig de luchttoevoer kunt regelen. Daardoor bent u altijd verzekerd van een optimale verbranding. De kachels van Jydepejsen hebben een snelle warmteafgifte. Door de uitgekiende confectiemogelijkheden verspreidt de warmte zich aangenaam door uw kamer. Door een relatief lager vermogen zijn deze kachels bij uitstek geschikt voor de Nederlandse huizen. 

Wilt u meer weten over de kachels van Jydepejsen? Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden alle vragen voor u. U kun uiteraard ook contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen in onze showroom. Hier kunt u rustig de kachels van Jydepejsen komen bekijken. Wilt u het hele assortiment van Jydepejsen bekijken? Neem dan alvast een kijkje op de officiële site https://www.jydepejsen.com/?lang=en

Vuurdesign
Balistraat 15
3312 va Dordrecht

Tel: 078-6139263 

Whatsapp: 078-6139263

Email: info@vuurdesign.nl

 

Openingstijden Showroom

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten