Hase houtkachels

Hase Lima houtkachel
Hase Lima

Hase houtkachels zijn tijdloos. Ze verrijken elke ruimte met hun unieke design en vooruitstrevende technologie zorgt voor een zeer schone verbranding met lage emissiewaarden.

Alle Hase houtkachels worden met de hand gemaakt op een unieke locatie in Trier, Duitsland. De kachelelementen worden uit robuuste stalen platen gehaald. De keramiektegels worden stuk voor stuk met de hand gevormd, zorgvuldig met een glaceer laag gebeitst en gebrand. Alle modellen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. Dat maakt elke kachel tot een klein kunstwerk waar passie in zit. Een voorbeeld dat design en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

De Hase kachels onderscheiden zich door hun zeer lage houtverbruik en rendement van meer dan 80 procent! Sinds kort zijn een groot aantal van de Hase kachels te krijgen met IQ+ technologie. Deze technologie monitort constant de temperatuur in de verbrandingskamer. Vervolgens wordt de luchttoevoer geheel automatisch aangepast om een optimale verbranding te bewerkstelligen. Op een app wordt alle informatie over de verbranding weergegeven, zoals de emissie waarde en energie efficiëntie. Ook geeft de app aan wanneer het optimale moment is om nieuwe blokken hout erbij te leggen. Zo kunt u altijd genieten van een prachtig vuur met lage emissie waarden.

Wilt u meer weten over Hase kachels? Maak dan een afspraak om langs te komen bij ons in de showroom. Hier hebben we verschillende kachels van Hase staan en kunnen wij geheel vrijblijvend informeren en adviseren.

 

Vuurdesign
Balistraat 15
3312 va Dordrecht

Tel: 078-6139263 

Whatsapp: 078-6139263

Email: info@vuurdesign.nl

 

Openingstijden Showroom

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten