Spartherm liftdeurhaarden

Spartherm houthaard lineair front
Spartherm lineair front

Made in Germany, made by Spartherm.

De naam Spartherm staat voor innovatieve kachels die niet alleen qua design aan de hoogste eisen voldoen, maar ook een hoogwaardige en duurzame uitvoering hebben. Mede dankzij de zeer hoge Duitse kwaliteitsstandaard is Spartherm uitgegroeid tot de Europees marktleider op het gebied van hout gestookte liftdeur haarden. Prachtige producten die zowel technisch als constructief overtuigen van kwaliteit en bekend staan om hun lange levensduur. Met meer dan 55.000 geproduceerde haarden per jaar mag Spartherm zich rekenen tot een van de grootste producenten van Europa.

Spartherm maakt naast liftdeur houthaarden ook vrijstaande en c.v. haarden. Een hoog rendement bij Spartherm c.v. haarden en kachels, een geautomatiseerd stooksysteem en een gepatenteerd liftdeur systeem zijn slechts enkele voorbeelden van de technische ontwikkelingen die Spartherm heeft bereikt. Visies, vrije denkwijzen en grote deskundigheid vormen de basis voor nieuwe ideeën op het gebied van techniek en design voor de toekomst.

Spartherm neemt verantwoordelijkheid voor onze natuur. Daarom worden bij productontwikkeling en productie de strengste nationale en internationale normen nageleefd. Het hele assortiment van Spartherm voldoet dan ook aan de EcoDesign voorwaarden. 

In onze showroom zijn een aantal verschillende Spartherm haarden te bekijken, waaronder een werkende c.v. houthaard. Dus bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over Spartherm haarden? Bezoek onze showroom en laat u uitgebreid en geheel vrijblijvend informeren door onze ervaren medewerkers. Bekijk het hele assortiment van Spartherm op de site van Dru Sparthertherm https://www.drufire.com/nl-nl/spartherm.

Vuurdesign
Balistraat 15
3312 va Dordrecht

Tel: 078-6139263 

Whatsapp: 078-6139263

Email: info@vuurdesign.nl

 

Openingstijden Showroom

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten