Inbouw gashaarden

Bellfires Vertical Bell haard
BarbasBellfires Vertical Tunnel

Inbouw gashaarden zijn gashaarden die verwerkt worden in de muur of schouw. Bij een inbouw gashaard wordt altijd uitgegaan van een nieuwe situatie waarbij er een nieuwe ombouw gemaakt wordt. Heeft u een verouderde gashaard? Dan kan deze gerenoveerd worden door er een inzet gashaard in te zetten. Over het verschil tussen inbouw en inzet gashaarden leest u meer op de pagina over ' inzet gashaarden.

Veel mensen denken dat een huis een bestaande gasaansluiting moet hebben om een inbouw gashaard te kunnen laten installeren. Dit is echter niet meer het geval. Zelfs wanneer deze aansluiting er niet is, is het mogelijk om een gashaard te realiseren in uw woning! Dit is mogelijk doordat er gashaarden zijn die geschikt zijn om te branden op propaan. Bijna alle gashaarden in ons assortiment zijn geschikt of eenvoudig geschikt te maken om op flessengas (propaan) te laten branden. 

Wilt u een gashaard vooral voor sfeer of moet het ook dienen als een warmtebron? Welk vuurzicht wilt u? Bij Vuurdesign helpen we u met het beantwoorden van al deze vragen zodat we samen uw droomhaard kunt realiseren. Een inbouw gashaard heeft tegenwoordig een prachtig vuur, dat gemakkelijk te bedienen is met een afstandsbediening of een app op uw telefoon. Ook is er weinig onderhoud nodig. Hierdoor zij inbouw gashaarden zeer gebruiksvriendelijk.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar we verschillende werkende inbouw gashaarden hebben staan. Daar kunnen we u uitgebreid en geheel vrijblijvend verder adviseren. 

 

Vuurdesign
Balistraat 15
3312 va Dordrecht

Tel: 078-6139263 

Whatsapp: 078-6139263

Email: info@vuurdesign.nl

 

Openingstijden Showroom

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten