Elektrische Haarden

Faber eMatrix inbouwhaard
Faber eMatrix

 Wilt u op de koude dagen lekker wegdromen bij de warmte en sfeer van een vuurtje? Maar heeft u geen schoorsteen? Dan is een elektrische haard wellicht wat voor u!

Waren de vlammen van elektrische haarden vroeger plat en eendimensionaal, nu is het vuurspel bijna niet meer van echte vlammen te onderscheiden. Dit komt onder andere door een rookeffect Dit rookeffect is eigenlijk niks meer en minder dan waterdamp! De realistische houtsets die in de haard liggen en de lichteffecten zorgen dat het vuurtje tot leven komt. Ook kunnen de meeste moderne elektrische haarden u voorzien van een deel van uw warmtebehoefte. Doordat u geen schoorsteen nodig heeft is de installatie van een elektrische haard een eenvoudig en relatief snel proces. Het enige wat u nodig heeft voor het installeren van een elektrische haard is een gewoon stopcontact en een geschikte plek. 

Van vrijstaande elektrische haarden, prachtige inbouw haarden tot hangende elektrische haarden die u eenvoudig aan uw muur kunt hangen... Elektrische haarden zijn er in alle soorten en maten.

Heeft u vragen over elektrische haarden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook altijd een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Hier kunnen we u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot elektrische haarden. Tevens kunt u een aantal elektrische haarden bij ons bekijken.

 

Vuurdesign
Balistraat 15
3312 va Dordrecht

Tel: 078-6139263 

Whatsapp: 078-6139263

Email: info@vuurdesign.nl

 

Openingstijden Showroom

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten