Dovre

Dovre Vintage houtkachel
Dovre Vintage

Dovre is een echt familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar robuuste inbouwhaarden en vrijstaande houtkachels produceert. De naam Dovre is dan ook ontleend aan een Noorse bergkam waar een guur en koud klimaat heerst. In Noorwegen is Dovre het symbool van kracht en robuustheid.

Dovre producten zijn gemaakt met eigen gietijzer. Doordat Dovre eigen gietijzer gebruikt voor het vervaardigen van de kachels en haarden kan een zeer hoge kwaliteit gegarandeerd worden. Niet voor niets geeft Dovre een garantie van 10 jaar op alle onderdelen die gemaakt zijn van gietijzer!

De nieuwste generatie kachels van Dovre zijn voorzien van een uniek dubbel verbrandingssysteem. Via de achterkant wordt extra lucht toegelaten. Deze wordt eerst verwarmd en vervolgens de verbrandingskamer in geleid. Hierdoor ontstaat er een secundaire verbranding waardoor de resterende niet verbrande rookgassen ontvlammen. Resultaat: een schonere verbranding en een hoger rendement. Tevens hebben kachels van Dovre het AirWash beluchting systeem. Dit zorgt voor aanzienlijk minder roet vorming op het glas van uw kachel.

Wilt u meer informatie over de kachels van Dovre? Neem gerust contact met ons op zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. Of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hier hebben we verschillende kachels van Dovre staan die u in alle rust kunt bewonderen. Wilt u alvast het gehele assortiment van Dovre bekijken? Neem dan een kijkje op https://dovrefire.com/nl/.

Vuurdesign
Balistraat 15
3312 va Dordrecht

Tel: 078-6139263 

Whatsapp: 078-6139263

Email: info@vuurdesign.nl

 

Openingstijden Showroom

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten