Dik Geurts houthaarden

Dik Geurts Jannik
Dik Geurts Jannik

Noem de naam Dik Geurts en de term robuust design zal terugklinken. Niet alledaagse haarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en vakmanschap. 

Bij Dik Geurts worden haarden ontwikkeld met aandacht voor het milieu. Zo denkt Dik Geurts aan het rendement en de optimale verbranding. Daarom heeft elke Dik Geurts haard een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Uiteraard voldoen alle haarden en kachels aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen. Daarnaast zijn de Dik Geurts haarden en kachels zeer gebruiksvriendelijk. Zo hoeft u geen houtstook expert te zijn om toch een prachtig vuur te maken.

Naast deze elementen is het design van een houthaard ook erg belangrijk. Geen enkel woonhuis is immers hetzelfde, geen enkele woonwens is hetzelfde. Daarom is het mogelijk om bij een aantal designhaarden te kiezen of u de haard aan het plafond wilt bevestigen, staand, op een plateau of toch op cubes. Zo is er voor ieder wat wils!

Kortom, met een Dik Geurts haard heeft u een houthaard met robuust uiterlijk die eenvoudig in gebruik is.

Wilt u meer weten over de haarden en kachels van Dik Geurts? Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag alle vragen voor u. Of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Daar hebben we een ruim assortiment aan Dik Geurts haarden staan die in alle rust te bekijken zijn. Uiteraard kunt u ook op de site van Dru Dik Geurts, https://www.drufire.com/nl-nl/dik-geurts,  het hele assortiment bekijken.

 

Vuurdesign
Balistraat 15
3312 va Dordrecht

Tel: 078-6139263 

Whatsapp: 078-6139263

Email: info@vuurdesign.nl

 

Openingstijden Showroom

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten