Specialisten in sfeerverwarming

Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 13:30 - 17:00
woensdag 13:30 - 17:00
donderdag 13:30 - 21:00
vrijdag 13:30 - 17:00
zaterdag 10:00 - 16:30

U bent al in het bezit van een openhaard, maar u zou liever op gas stoken. Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Indien de haard verder naar wens is en u niks aan wenst te passen aan het uiterlijk van de haard, dan is het mogelijk om een losse gasbrander in uw bestaande haard te plaatsen.

Na een eerste kennismaking in onze showroom, waar wij u de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien, komen wij ter plaatse bij u thuis om het werk op te nemen.

Indien u reeds in het bezit bent van een vuurkorf met aslade, dan is deze bijna altijd in onze werkplaats om te bouwen zodat er een gasblokkenvuur in past. Dit maakt u nieuwe gasvuur niet van echt te onderscheiden. Uiteraard behoort een nieuwe korf of branderbak ook tot de mogelijkheden. Naast een eenvoudige handbediening zijn er verschillende mogelijkheden om de haard met een afstandsbediening te kunnen regelen.

Ondanks dat een opengasvuur zeer realistisch kan zijn, is het rendement uiterst beperkt. Een inzethaard met glas zorgt ervoor dat er minder voorverwarmde lucht het rookkanaal in verdwijnt. bovendien zijn er ook geen rookgasklep en/of beveiligde luchttoevoer nodig aangezien de beveiligingen in het toestel zijn ingebouwd. De huidige generatie gas inzethaarden zijn ook een stuk strakker uitgevoerd dan vroeger zodat u geen concessies hoeft te doen aan het uiterlijk van uw haard.