Specialisten in sfeerverwarming

Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 13:30 - 17:00
woensdag 13:30 - 17:00
donderdag 13:30 - 21:00
vrijdag 13:30 - 17:00
zaterdag 10:00 - 16:30

Een gashaard is makkelijk in gebruik en sfeervol, zonder u te hoeven bekommeren over het slepen met houtblokken en het opruimen van as-resten. Het enige wat u hoeft te doen, na een lange dag hard werken, is  op de knop van uw afstandsbediening te drukken.

De belangrijkste keuze bij het aanschaffen van een gashaard is de keuze tussen een open of een gesloten systeem. Een open gashaard is natuurlijk het meest realistisch. Het is eigenlijk gewoon een normale openhaard met een gasbrander op de bodem. Het rendement is echter beperkt en er komt nogal wat bij kijken om de haard op een goede en veilige manier bij u thuis te kunnen installeren. Denk hierbij aan een beveiligde luchttoevoer, rookgasklep en rookgasventilator i.c.m. geluiddemping.

Het voordeel van een gesloten gashaard is op de eerste plaats het hogere rendement, maar ook zijn bij een dergelijke haard de beveiligingen ingebouwd.

Indien u al in het bezit bent van een openhaard, dan is deze naar een gashaard om te bouwen door middel van een inzethaard met glas of een inzet gasblokkenvuur.